Monitoring online reputacije na Twitteru

Monitoring online reputacije na Twitteru

Monitoring online reputacije na Twitteru

Prije više od pola godine Twitter je uveo novost koja se pokazala kao vrlo dobra za korisnike tj. fizičke osobe kao i tvrtke ili brandove u svrhu monitoringa online reputacije. Dotadašnji tab “replies” postao je “@username” što je olakšalo praćenje poruka za svaki Twitter račun koji vam je bitan.

Tab “@username” omogućio je praćenje twittowa koji na početku imaju oznaku Twitter računa “@username” kao i onih gdje se ta oznaka nalazi u sredini ili na kraju poruke, što do tada nije bio slučaj. To znači da jednostavno možete pratiti svaki pojedini twitt koji u sebi sadrži vama bitno korisničko ime kao što ja pratim npr. @tstankovic.

Ova opcija uz Twitter tražilicu nudi brojne mogućnosti praćenje odnosno monitoringa online reputacije.

Što je twitter i kako ga koristiti‘ – ako imate nedoumica u vezi sa Twitterom budite slobodni kliknuti na link nakon čega ste spremni za prve korake u redefiniranju online reputacije.

Ako vam je ipak važnija online reputacija tvrtke ili branda, na Twitteru, onda su ovo linkovi koje trebate – ‘Poslovni Twitter account i kako ga koristiti‘ | ‘Poslovni Twitter račun: Budite oprezni s opcijom blokiranja!‘.

Objavio

Tomislav Stanković

Web Developer - JavaScript, TypeScript, Angular, Ionic Framework, ExpressJS

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *