Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Na ovom blogu (www.tomislavstankovic.com/blog/) autor (Tomislav Stanković) navodi savjete, primjere i svoja viđenja o raznim temama.

Stavovi i mišljenja na ovom blogu osobni su stavovi autora bloga i ne odražavaju stavove i mišljenja poslovnih partnera i tvrtki s kojima autor radi ili s kojima surađuje.

Prihvaćanje uvjeta korištenja

Korištenjem sadržaja ovog bloga smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući i odredbe u vezi s kolačićima.

Autor ovog bloga zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku, a koji na snagu stupaju trenutkom objave.

Obveze korisnika pri korištenju ovog bloga 

Autor ovog bloga ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju posjetitelji te ne može jamčiti točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja.

Stavovi izneseni u komentarima, ne odražavaju stavove autora bloga već su to osobni stavovi autora komentara.

Autor ovog bloga zadržava pravo na temelju vlastite procjene i bez prethodne obavijesti ukloniti sadržaj koji smatra neprikladnim ili koji nije u skladu s ovim Uvjetima korištenja.

Komentare ispod članaka/blog postova i drugi sadržaj koji posjetitelji samostalno objave na ovom blogu autor ovog bloga nije dužan ukloniti osim ako isti ne krše ove Uvjete korištenja.

Korištenje sadržaja na vlastitu odgovornost

Sadržaje ovog bloga primjenjujete na vlastitu odgovornost te autor ovog bloga neće ni na koji način biti odgovoran za eventualne posljedice tj. za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem sadržaja bloga.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Autor ovog bloga poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Svi podaci iz procesa korištenja sadržaja te ostali podaci o korisniku koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni.

Autor ovog bloga ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

U svrhu boljeg korisničkog iskustva te kako bi blog radio pravilno i imao sve funkcionalnosti koriste se kolačići (cookies).

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem Web pregledniku.

Korištenjem ovog bloga dajete svoj pristanak za spremanje kolačića (cookies) na Vašem računalu.

Autorska prava

Sadržaj ovog bloga zaštićen je Creative Commons licencom 4.0 (kompletna licenca).