@prvi_post

@prvi_post

@prvi_post

Nakon dvije godine pauze vraćam se blogu, ovaj put stariji i nadam se pametniji. U biti, mogu slobodno reći da je ovo moj početak jer tek sada u punom smislu riječi shvaćam što je blog. Mjesecima pratim blogersku scenu na regionalnom području, čitam članke, nešto manje ih komentiram te konstantno razmišljam na koji način da se aktivnije uključim. Mislim da je sada pravo vrijeme za to jer su me prošle ideje da moram odmah u startu biti usko specijaliziran za određeno područje. Na kraju krajeva moje web ideje koje su i danas aktivne nastale su preko noći, iznenada i sa velikom dozom spontanosti, a one koje sam ‘planirao mjesecima’ su na groblju linkova. Ne želim sada prognozirati što ću, kada i koliko pisati jer je prerano za to – ne preostaje vam ništa drugo nego da se uskoro vratite i svojim komentarima usmjerite razvoj bloga.

Da bi došao do cilja, ma gdje on bio, moram krenuti – prema tome ja krećem.

Objavio

Tomislav Stanković

Bloger širokog raspona interesa od kojih dio voli objaviti na ovom blogu. U neslobodno vrijeme Angular developer mobilnih i web aplikacija.

4 misli o “@prvi_post”

 1. Tomislave, kako bi sad nazvali ovu komunikaciju čitatelja i autora posta, kad čitatelj piše komentar 3 godine kasnije 🙂 Zanimljivo. Pišem nekome tko je tri godine stariji od momenta kad je napisao to sto ja sad komentiram.
  Blog je log, a log je dnevnik. A dnevnik ne mora biti ono sto radimo i vidljivo je izvana, nego i ono sto mislimo i nije vidljivo izvana. To je djeljenje razmisljanja, prije nego dijeljenje sto sam danas radio ili sto mi se sve danas dogodilo.
  🙂 nasmijao sam se pri pomisli da sad napisem, samo pisi, jer ti pises vec odavno 🙂

  1. Moram priznati da ste me jako ugodno iznenadili ovim komentarom. Prisjetio sam se tog osjećaja kada sam objavio gornji blog post. 🙂 Iako, moram priznati da tada nisam smatrao da ću otići ovim putem na kojem sam danas. Imao sam drugačiju viziju razvoja bloga. 🙂

   Sada kada razmišljam malo o blog postovima koje sam od tada objavio vidim neke za koje smatram da više nemaju nikakvu vrijednost te ih s jedne strane zbog toga želim maknuti dok ih s druge strane želim ostaviti jer su prikaz prošlih vremena i faze razvoja koje su me (iz)gradile.

   Hvala na komentaru. 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *