Iz učionice u budućnost uz Pluralsight.NET Training

Iz učionice u budućnost uz Pluralsight.NET Training

Što je Pluralsight?
Baza s kvalitetnim, logično organiziranim i relevantnim video materijalima pomoću kojih se možete pripremiti za certificiranje ili jednostavno proširiti svoje znanje.
Većina tema je vezana uz Microsoftove tehnologije, ali ima i mnoštvo ostalih tema što znači da će vaše potrebe za znanjem biti zadovoljene.

Video materijali su podijeljeni u tečajeve koji se sastoje od modula čime se zatvara jedna cjelina specifična za neku konkretnu temu. Npr. tečaj ‘SharePoint’ se trenutno sastoji od 13 modula od kojih najkraći modul traje 43 minute, a najduži čak 4 sata. Također, svaki od modula može sadržavati dodatne podmodule.

Da biste mogli gledati video materijale morate imati instaliranu najnoviju verziju Silverlighta. Opcija preuzimanja najnovije verzije biti će vam ponuđena nakon pokretanja bilo kojeg od video materijala isključivo u slučaju da u tom trenutku istu nemate instaliranu.

Kako se registrirati?
Nakon prijave na DreamSpark, ako posjedujete AAI@EduHr elektronički identitet, skrolajte do dna i kliknite na ‘Pluralsight On Demand‘ nakon čega će vam se prikazati opcija ‘Get Key’ koju ćete aktivirati da biste dobili aktivacijski ključ potreban prilikom registracije na Pluralsight. Posjetite link https://training.pluralsight.com/Dreamspark, upišite potrebne podatke i uživajte u velikoj količini kvalitetnih video materijala.

Pristup materijalima
Reklo bi se ‘za svakoga po nešto’. Koristili vi PC/Mac, iPhone, iPad, Android Tablet/mobitel ili Windows Phone 7, Pluralsight će uvijek biti uz vas pa čak i kada niste povezani s mrežom.

Kvaliteta video materijala
Kvaliteta video materijala je na vrhunskoj razini. Video će vam se otvoriti u novom prozoru vašeg Web preglednika te ga možete povećati preko cijelog ekrana, usporavati ili ubrzavati audio sadržaj i sl. Zapravo, dojam će vam biti kao da preko ramena gledate nekog jako pametnog prijatelja koji vam želi nešto objasniti. Na svaki se video možete vratiti neograničen broj puta, a da biste lakše pratili koje ste materijale već pregledali uz svaki otvoreni pojavit će vam se kvačica.

Cijena
Ako imate elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr ovaj vas dio ne mora brinuti 90 dana od dana registracije dok u slučaju da nakon isteka 90 dana i dalje želite biti korisnici Pluralsighta trebate znati slijedeće.

Individualne pretplate dijele se u dvije osnovne kategorije, mjesečna i godišnja pretplata, koje se onda dijele na osnovnu mjesečnu pretplatu (isključivo video materijali) i naprednu mjesečnu pretplatu (video materijali + materijali za vježbu, mogućnost printanja certifikata,…) tj. osnovnu godišnju pretplatu (isključivo video materijali) i naprednu godišnju pretplatu (video materijali + materijali za vježbu, mogućnost printanja certifikata,…). Također postoji i opcija poslovne pretplate.

Zaključak
Nemojte više čekati i odmah iskoristite priliku koja vam se nudi. Vodite se onom starom narodnom ‘Svaki dan modul jedan’, a kojega možete pogledati dok istovremeno jedete doručak, ručak ili večeru. Znam, nije u redu jesti za računalom, ali ponekada je potrebno maksimalno iskoristiti vrijeme.

Ako ništa drugo, ovo vam je idealna prilika da proučite različite tehnologije koje će vam prezentirati istinski stručnjaci pa makar se više nikada ne vratili bilo kojoj od njih nešto će vam ostati u glavi. Dajte priliku sebi, dajte priliku Pluralsightu.

Činjenice
48 dostupnih tečajeva
66 autora
– 2004. započeli s radom
– prisutni na društvenim mrežama Twitter, Facebook, LinkedIn i YouTube

Objavio

Tomislav Stanković

Bloger širokog raspona interesa od kojih dio voli objaviti na ovom blogu. U neslobodno vrijeme Angular developer mobilnih i web aplikacija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)